Aris Jonuzi, rođen 1992. godine u Sanakosu, Gostivar (Sjeverna Makedonija), ističe se kao jedan od najperspektivnijih kandidata za Gradsko vijeće Bihaća. Svoje osnovno i srednje obrazovanje završio je u Makedoniji, nakon čega je obrazovanje nastavio na Ekonomskom fakultetu u Bihaću, gdje je stekao zvanje Bachelor ekonomije. Trenutno pohađa postdiplomski studij, nastavljajući unapređivati svoje znanje i vještine.

Jonuzi se može pohvaliti bogatim radnim iskustvom, započetim u privatnoj firmi “Unatransport”, gdje je svojim predanim radom stekao ugled. Trenutno je menadžer u firmi “Una Bus”, gdje pokazuje iznimne menadžerske sposobnosti i liderstvo.

Osim poslovnih uspjeha, Jonuzi je i poliglot – tečno govori bosanski, makedonski, albanski i engleski jezik. Oženjen je i otac dvoje djece, što ga dodatno ističe kao odgovornog i porodičnog čovjeka, posvećenog napretku lokalne zajednice i građana Bihaća.

Pozivamo sve građane da izađu na predstojeće izbore i podrže mlade, sposobne ljude poput Arisa Jonuzija, koji su spremni raditi za boljitak naše zajednice. Svaki glas može donijeti promjenu!