Samija Kartal: "Nadam se da će neko prepoznati moje zalaganje i pružiti mi šansu u budućnosti!"

Piše: Biscani.net

Samija Kartal iz Bosanskog Petrovca je ostvarila značajan uspjeh, osvojivši titulu druge pratilje na izboru za Fotomodel Unsko-sanskog kantona. U razgovoru za dobarportal.net, Kartal je izrazila svoje zadovoljstvo postignutim rezultatima.

“Osjećala sam se sretno i zadovoljno sa ostvarenim uspjehom, posebno jer sam prvi put prisustvovala ovakvom događaju. Oduševila me atmosfera i energija publike, koja je bila izuzetno pozitivna”, istakla je Samija.

Govoreći o ključnim osobinama za uspjeh u svijetu modelinga, Samija je naglasila važnost samopouzdanja, pozitivne energije, skromnosti, odgovornosti, pristojnosti i karaktera. Također je otkrila da preferira jednostavan i prirodan izgled, najčešće noseći sportsku, ali i elegantnu odjeću.

Na kraju, Samija je podijelila svoje ambicije za budućnost, izražavajući želju da se profesionalno bavi modelingom. “Volim modu i želim je predstavljati. Nadam se da će neko prepoznati moj trud i pružiti mi priliku da se bavim ovim poslom u budućnosti”, zaključila je.

Ovaj uspjeh mlade Bosanke iz Bosanskog Petrovca donosi novu nadu u njene profesionalne modne korake.