Amar Demirović, kandidat za Gradsko vijeće (SDP Bihać)

Amar Demirović, diplomirani ekonomista i kandidat ispred SDP Bihać za Gradsko vijeće, ističe se svojom marljivošću, trudu i spremnošću da odgovori na svaki izazov, što je posebno pokazao tokom pandemije koronavirusa. U tom periodu, priključio se borbi protiv virusa radeći na “prvoj liniji” borbe sa virusom, gdje je mjesecima pomagao pacijentima, dok je, kako bi zaštitio svoju porodicu od potencijalne zaraze, boravio i spavao u bolnici.

Amar Demirović za vrijeme “Korone”

Ova slika iz vremena pandemije, koja prikazuje Amara u bolničkoj opremi, podsjeća na njegovu hrabrost i nesebičnost, osobine koje nosi i u svojoj kandidaturi.

Kao mlad i energičan kandidat, Demirović je spreman da u zakonodavnoj vlasti, zajedno s kolegama iz SDP-a, radi na realizaciji brojnih projekata za dobrobit Bišćana. Njegova vizija uključuje inicijative koje će unaprijediti život u Bihaću, a njegova kandidatura naglašava važnost podrške mladim ljudima koji su spremni dati sve od sebe za svoj grad.

Amar je jedan od mladih koji su, iako suočeni s velikim izazovima, spremni preuzeti odgovornost i raditi za bolju budućnost Bihaća.

Amar Demirović
Na slici se nalazi Amar Demirović, obučen u zaštitnu opremu tokom pandemije koronavirusa.
Na slici se nalazi Amar Demirović, obučen u zaštitnu opremu tokom pandemije koronavirusa.
Amar Demirović, obučen u zaštitnu opremu tokom pandemije koronavirusa.