SDA BIHAĆ / Otkazan skup

Gradska organizacija SDA Bihać otkazuje završni predizborni skup zbog tragedije koja je pogodila Jablanicu, Konjic, Tarčin, Kreševo, Kiseljak, Fojnicu i druga mjesta. Nažalost, broj stradalih raste, mnogi su još odsječeni i zarobljeni u svojim domovima.
Životi građana moraju biti ispred svih politika i ovom prilikom želimo iskazati saosjećanje sa porodicama žrtava, te ponuditi svu potrebnu pomoć stradalima.

Ono što najmanje možemo učiniti svi kao građani jeste da pozivom na broj 17039 doniramo 2 KM za pomoć pogođenim područjima.

Svjesni opasnosti od poplava u našem gradu, pozivamo štab Civilne zaštite da bude u stalnom zasjedanju, jer je aktuelna vlast učinila vrlo malo na preveniranju i rješavanju problema kriznih mjesta od posljednjih poplava.

Uz nadu da se vremenske nepogode neće proširiti na ostatak države, svi članovi i simpatizeri SDA stavljaju se na raspolaganje nadležnim institucijama i jedinicama za zaštitu i spašavanje ljudi i materijalnih dobara od prirodnih i drugih nesreća, kao i svim našim sugrađanima kojima je potrebna pomoć.

(PRESS SDA BIHAĆ)