Pridružite nam se na seminaru “PowerZone Amela”  koji će se održati u Hotelu Kostelski buk u Bihaću, 27. oktobra 2024. godine.

Ovaj seminar je jedinstvena prilika da unaprijedite svoje znanje i vještine u područjima biznisa, treninga, motivacije i zdravog načina života. Okupili smo vodeće stručnjake, koji će vam pomoći da oslobodite svoj puni potencijal, a sve to u predivnom ambijentu jednog od najluksuznijih hotela uz rijeku Unu.

O seminaru

Tematika ovogodišnjeg seminara fokusira se na sport kao ključni element društva i njegovu ulogu u ispunjavanju bio-psiho-socijalnih potreba djece, mladih i odraslih. Sport nije samo takmičenje i postizanje visokih rezultata – on je, prije svega, oblik igre, zabave i fizičke aktivnosti, koji doprinosi zdravlju i općem blagostanju. Savremeni pristup sportu zahtijeva interdisciplinarnost, pa će se tokom seminara govoriti o tome kako sport može služiti kao alat za unapređenje odgojno-obrazovnih, socioloških, ekonomskih i političkih aspekata društva.

Šta vas očekuje?

– Švedski sto

(U cijenu seminara je uključen švedski sto, gdje ćete moći uživati u ukusnoj hrani, zajedno sa predavačima i ostalim učesnicima)

– Druženje sa predavačima

(Imate jedinstvenu priliku da direktno razgovarate sa svakim od predavača i dobijete personalizirane savjete)

– Lokacija u luksuznom ambijentu

(Seminar će se održati u prestižnom Hotelu Kostelski Buk, smješten uz rijeku Unu i okružen prirodnim ljepotama, koje pružaju savršeno okruženje za učenje i opuštanje)

– Jedan dan edukacije

(Seminar nudi cijeli dan bogat zanimljivim predavanjima i radionicama, gdje ćete imati priliku da učite od najboljih i certificiranih edukatora, te da proširite svoja znanja i vještine)

– Komedija

Pored predavanja učesnike seminara  očekuje  jedna komična predstava u režiji Dragana Marinkovića a sa ciljem da se svi nasmijemo i naučimo nešto novo a to je da kroz život treba ići samo s osmjehom.

– Pokloni i certifikati

(Svaki učesnik dobit će mali znak pažnje od organizatora, kao i certifikat potpisan od strane predavača i organizatora, kao uspomenu na ovaj jedinstveni događaj)

Predavači:

Ove godine, na seminaru “PowerZone Amela” imat ćete priliku slušati izlaganja nekih od najpoznatijih stručnjaka iz različitih oblasti:

  • Smiljan Mori – stručnjak za motivaciju i biznis razvoj;
  • Dragan Marinković – glumac komičar;
  • Marino Bašić – trener sa bogatim iskustvom u kondicionom treningu;
  • Tomislav Biščanin – stručnjak za zdrav život i sport.

Organizator

Amela Šušnjar (Udruženje “power zone Amela”), glavna organizatorica seminara, prvi je trener na području Unsko-sanskog kantona, koja organizira ovakav tip manifestacije. Njena želja je prenijeti stečeno znanje i iskustvo na sve učesnike i učiniti ovaj seminar tradicionalnim događajem, koji će se ponavljati svake godine. Njena priča počinje još u djetinjstvu kada se pridružila plesnoj grupi, što je oblikovalo njen put do današnjeg uspjeha.

Više informacija i prijave na www.powerzoneamela.com