Donna Ares nastavlja svoju borbu s rakom, ali izgleda joj pored ove mukotrpne bitke “glavobolju” dodatno zadaju negativni komentari. Ona je postavila snimak iz ordinacije na kome dobija injekciju, što je sastavni dio liječenja, a Donna je u opisu snimka koji je podijelila napisala da poslije ovog uboda ništa više nije isto.

– Moraš biti direktan danas do srži, inače te ljudi ne razumiju. Nakon ovog uboda kreće puno hemije i više nisam tako nasmijana, pa me poštedite glupih komentara – napisala je Donna i obratila se onima koji je osuđuju što i tokom treće borbe s kancerom vneruje u sebe.

– Koliko puta moram reći da ne volim vjerska pametovanja pogotovo ne “vjerska silovanja mozga”. Ja imam previše godina da bi me ispravljali! Prestanite da govorite ljudima da ne treba da vjeruju u sebe na prvom mjestu jer to je ono što je najvažnije u svim životnim situacijama! A vjera je nešto lijepo i potrebno svakom živom biću. Da li ćete vjerovati i u kojeg Boga samo je vaša i lična stvar – napisala je pjevačica, dok su joj i ovog puta oni koji su uvijek bili uz nju pružili podršku.