Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Bura oko gradonačelnika Bihaća se ne stišava. Neki će kazati da je toliko pogrešnih poteza napravio u prvih šest mjeseci da se od njega nije to očekivala niti u cijelom mandatu, ostao mu je još jedan adut “neće ukrast’”, što mu može a i ne mora biti dovoljan pred građanima.

Prije nekoliko dana redakcija portala USN.ba je završila analizu rada (grado)načelnika, a u ocjeni rada “prvog” u Gradu Bihaću, najvažnija konstatacija je bila da je novi gradonačelnik Bihaća ispod svih očekivanja građana.

Svakodnevno isplivavaju pogrešni potezi, a kako redakcija portala ne bi bila jedina koja ukazuje na pogrešne korake gradonačelnika Fazlića, u posjedu smo dokumenta upravnog inspektora, koji jasno i nedvosmisleno kaže da je novi pravilnik o sistematizaciji uprave nezakonit.

U istom aktu kantonalni upravni inspektor je naredio gradonačelniku da poduzme odgovarajuće upravne mjere po ovom pitanju. Podsjećamo, sporna sistematizacija je gradonačelnik je napravio kako bi na određene pozicije mogao rasporediti sebi bliske saradnike.