Piše: Biscani.net

JU Osnovna škola “Harmani II” iz Bihaća dobila je donaciju koja je stigla od poduzetne zajednice bivših učenika škole.

U sklopu inicijative koju je pokrenuo Abdija Liđan, ova zajednica sugrađana koji žive i rade u inozemstvu pridružila se naporima za podršku lokalnom obrazovanju.

Donacija obuhvaća različitu opremu i osigurava svjetlosno okruženje u Područnoj školi Sokolac. U cilju unaprjeđenja obrazovnih uvjeta i sportskih aktivnosti, donirana je oprema za košarku i mali nogomet, uključujući lopte i digitrone za svakog učenika. Također, školi su poklonjeni printer, projektor i drugi materijali potrebni za rad učitelja i učenika. Donacija od 250 eura iskorištena je za priključak i godišnju pretplatu interneta u PŠ “Sokolac”.

U sklopu suradnje postavljeni su vanjski reflektori kako bi se školsko dvorište osvijetlilo, omogućujući sigurne sportske aktivnosti i druge događaje. Ova donacija odražava predanost bivših učenika i roditelja škole “Harmani II” prema obrazovanju i lokalnoj zajednici. U ime JU “Harmani II” Bihać, upućuje se veliko hvala poduzetnoj zajednici na podršci koja će pridonijeti boljim uvjetima učenja i napretku mladih generacija u PŠ “Sokolac”.