Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Savršeno građena manekenka požalila se kako svakodnevno nailazi na odbijanje poznatih modnih brendova jer je smatraju predebelom za industriju. Ebony May Maude bavi se modelingom od 12. godine, ali danas joj je sve teže pronaći angažman. Zašto?

Prema njenim rečima, svi žele ili supermršave devojke ili plus size modele.U proteklih osam godina, bila sam na stotinama audicija, a dobila sam jedan jedini angažman. Svi su me uvek uveravali da je razlog moja veličina. Naravno, nijedan direktor kastinga neće reći u lice: Debela si, ali će to na suptilan način dati do znanja, ispričala je za tabloid The Sun.Razvikani modni brendovi ne angažuju je jer je, kako kaže, prebujna, i ne izgleda kao tip devojke koji oni žele. Mnogo joj je ugodnije, dodaje, raditi s manjim brendovima, koji ne traže mršavice.

Nikad nisam imala poremećaj ishrane, ali istina je da prolazim kroz faze u kojima se ne osećam dovoljno lepom. Jedno sam vreme mahnito odlazila u teretanu i toliko sam smršala da sam izgledala nezdravo, kazala je.Kada sam snimala reklame za donje rublje, nisam jela ceo dan, iz straha da neću izgledati dobro. Više volim da snimam za industriju lepote jer se onde više fokusiraju na lice, nego na telo, objasnila je ona.

Vrlo je teško kada imam takav problem s industrijom i svojom veličinom, rekla je lepa manekenka, koja, usprkos svemu, ne odustaje od svojeg sna da postane uspešan model.Ranije sam mislila da treba da smršam, ali više ne želim da se menjam. Smatram da svako treba dobiti priliku u modelingu jer modeling treba da forsira različitosti, zaključila je.

Izvor: Informer.rs