Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Na sinoć održanoj skupštini NK Jedinstva svi članovi skupštine, na čelu sa predsjednikom skupštine su dali ostavke iz moralnih razloga. Nova skupština zakazana je za srijedu (20. 07. 2016.) u 17h gdje će se birati nova skupština i predsjednik.

Prisustvo i pravo glasa kao i pravo da bude biran imaju svi građani grada Bihaća, pa je ovo prilika da svi oni koji su nezadovoljni radom sadašnje skupštine i uprave kluba, daju svoj glas za nove članove skupštine koja će nakon toga imenovati upravu kluba.

Skupština će se održati 20. 07. 2016. godine sa početkom u 17h u Muzeju AVNOJ-a.

Ovim putem pozivamo sve Vas da prisustvujete izbornoj skupštini NK Jedinstva i budete dio vemo važne odluke za klub iz grada na Uni.

– Raspuštanje skupštine Jedinstva koje se desilo sinoć je pobjeda svih građana grada Bihaća. Jedinstvo je osnovala radnička klasa, velikani iz naroda i vrijeme je došlo, kad je brod potonuo, kad su svi okrenuli leđa klubu, kad su ostali samo juniori i kadeti, da se ”dijete grada” vrati građanima, da izađe iz ralja politike i da se više nikad ne vrati u te ruke, pa i po cijenu ispadanja u kantonalnu ligu. Idemo dalje još nije gotovo, bitku smo dobili ali tek sad slijedi jos veća borba da se konačno iščisti sve i da ne pogriješimo i da nam je ovo lekcija za budućnost koja nas uči kako ne treba. Ljudi aktivirajte se sad ako niste do sad, Jedinstvu ste potrebni! Jedan član – jedan glas našem klubu je spas, poručuju iz Sile Nebeske.

/abc