Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Na internetu nakon prethodne objavljene fotografije je sve više ogorčenih sugrađana koji nam se javljaju sa novim fotografijama iz svojih mjesnih zajednica iz Bihaća.

Izdvajamo čitatelja S.S., našeg sugrađanina iz MZ Izačić, koji živi nadomak graničnog prelaza Izačić, uz dostavljenu fotografiju za Biscani.net portal je rekao sljedeće:

Radi se o tome da smo mi selo nadomak graničkog prelaza Izačić, gdje dosta ljudi iz Gate, Rujnice, Cazina upravo kroz Vikiće prolazi te prelazi GP Izačic. Dakle, radi se o tome da će ti isti ljudi, samim time i mještani Vikića za nekoliko godina pa možda čak i mjeseci morat će sebi kupovat helikopter ili neki trajekt da mogu doći na željeno mjesto kao npr granični prijelaz, u trgovina, pekara i slično.. To su ceste kroz Vikiće, koji na nekim mjestima izgleda kao neko jezerce, kojem još fali poneka ribica.. Mislim da mještanina ovog sela barem što se tog tiče zaslužuju više. Pozivam nadležne institucije da se nekad sjete našeg dijela Bihaća, te obiđu provjeriti odvode, zakrpiti ceste, asfaltirati koji kilometar kako se ne bi dešavala “formiranja jezera”, neka nas ne posjećuju samo kad su politički izbori.”, piše S.S. za Biscani.net portal.

VEZANA VIJEST:

Dojavite i vi…

Svjedočili ste nekom događaju i želite objaviti na portalu? Pošaljite nam informaciju i/ili fotografije.