Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Ovim putem obavještavamo sve članove Skupštine NK Jedinstvo Bihać da je novi Upravni odbor, na čelu sa Abidom Topićem i predsjednikom skupštine Emirom Kurićem, uspio pronaći rješenje i odblokirati račun NK Jedinstvo Bihać.

U dogovoru sa Emirom Mujadžićem, koji je ujedno najveći povjerilac danas je postignuta nagodba, te se deblokada računa očekuje u ponedeljak nakon što prođe formalnu proceduru. Emir Mujadžić je izrazio dobru volju, te se odrekao svih kamata i dijela duga.

Nakon utvrđivanja činjeničnog stanja i potpisivanja sporazuma o deblokadi želimo informisati javnost da je sada dug NK Jedinstvo Bihać prema gospodinu Mujadžiću 101.489,93 KM, te se isti odrekao iznosa od 2.489,93 KM, tako da je konačni dug prema istom 99.000 KM koji će se vraćati kroz naredna 33 mjeseca.

Također održan je sastanak sa gradonačelnikom grada Bihaća gospodinom Šuhretom Fazlićem i predsjednikom gradskog sportskog saveza gospdinom Zlatanom Tajićem gdje se raspravljao o daljnem radu i podršci grada prema Jedinstvu.

Početkom iduće sedmice biće objavljena i prozivka igrača te će se krenuti sa pripremama za nastojeću takmičarsku polusezonu.