Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Singl Sudnji dan, kojeg potpisuje Alen Islamović, objavljen je ovih dana i predstavlja svojevrstan bunt autora protiv svega lošeg što se dogadja u svijetu. Na ovaj način poslana je i poruka da negdje uvijek ima malo ljubavi koja pobjedjuje ono loše.

U realizaciji pjesme učestvovali su: Nasko Budimlić bubnjevi i Zlatan Ćehić bas gitara kao bivši članovi grupe Divlje Jagode te Dragomir Herendić Dragianni kao solo gitarista inače bivši član grupa Zabranjeno Pušenje i Crvena Jabuka.

Pjesma je pored poruke koju odašilje posvećena i 40oj obljetnici od izdanja albuma MOTORI na kojem je Alen napisao sve tekstove, odsvirao bas gitaru te album začinio svojim glasom kao pjevač Divljih Jagoda.

Stari i novi hitovi, spoj nostalgične i istinske rockerske atmosfere fanove Motora ali i ostalih hitova ovih istinskih rock majstora očekuju na koncertima koji su planirani tokom 2023. godine.

Prvi u nizu koncerata planiran je upravo u gradu gdje je album i nastao, gradu BIHAĆU. Obilježavanje ovog značajnog jubileja nosit će naziv MOTORI 40 a kompletnu medijsku kampanju kao i organizaciju ovog spektakla Alen i ekipa radiće u saradnji sa JP RTV BIHAĆ.

Spot za pjesmu Sudnji dan možete preuzeti sa sljedećeg linka: