Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Na osnovu obavještenja/informacije da  grupa Kultur Shock  zbog  obaveza i kasnog nastupa na  jednom od najvećih festivala  u Evropi, „ EXIT” Novi Sad, u subotu od 2 do 4 sata, dolaze u pitanje tehničke pripreme i realizacija zajedno organizatora i  grupe  Kultur Shock  velikog i dugoočekivanog koncerta u gradu na Uni, Bihaću, odnosno u Bosanskoj Krajini.

Ne želeći  bilo koji aspekt oko organizacije ovog velikog događaja dovesti u pitanje, organizator koncerta  i predstavnici managmenta su dogovorili da se koncert kultne američko-bosanske grupe Kultur Shock prebaci ili pomjeri na prvi slobodan termin benda, a on je na dan petak,  5. augusta 2016. godine.

Stage Art d.o.o. ne želi da odustanemo od koncerta grupe Kultur Shock i prihvatamo prvi ponuđeni slobodni termin  navedenog benda –  petak, 5. august 2016. godine, te obavještavamo sve koji su kupili ulaznice da im vrijede i za sljedeći termin na istoj lokaciji.

Koncert ima širi značaj za grad Bihać i prostor cijele regije jer svaki nastup ljudi koji putuju svijetom prenose slike i uspomene i sa našeg kraja. Nastup i pjesme koje stvaraju ostavljaju slušaoca  i gledaoca  u  posebnom stanju realnosti života,  a muzički izražaj dodatno povezuje fanove sa starim pjesmama nastalim na našim prostorima kao što su sevdalinke, ali u novom rock maniru.

Molimo fanove da za dugoočekivani spektakl imaju još malo razumijevanja, te svojom stpljivošću  dokažu da nisu bez razloga ovako dugo čekali.

/ d.o.o. Stage Art