Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Piše: Biscani.net

U sjedištu Uprave policije MUP-a USK-a u Bihaću održan je značajan radni sastanak koji je okupio ključne aktere sigurnosnog sektora.

Sastanku su prisustvovali v.d. komesar policije USK-a, samostalni inspektor Jusuf Mešić, te v.d. direktor policije Federalne uprave policije, glavni inspektor Vahidin Munjić, zajedno sa svojim suradnicima.

Na sastanku su izraženi zadovoljstvo i podrška za dosadašnju kvalitetnu i sistemsku policijsku suradnju između ovih dviju agencija.

Kako portal “Biscani.net” saznaje, naglašeno je da je dosadašnja suradnja bila uspješna, no isto tako je postignut zajednički konsenzus o potrebi daljeg unapređenja suradnje.

Sudionici sastanka su se složili da je ključno kontinuirano komuniciranje i razmjena informacija između Uprave policije MUP-a USK-a i Federalne uprave policije kako bi se učinkovito suprotstavili svim oblicima kriminaliteta. Ovaj sastanak predstavlja važan korak prema jačanju sigurnosti u regiji i zaštiti građana od potencijalnih prijetnji.

Kvalitetna komunikacija i razmjena informacija među ovim agencijama ključne su za stvaranje sigurnijeg okruženja za građane. Ovaj sastanak potvrđuje njihovu spremnost za zajedničkim radom i angažmanom na očuvanju reda i sigurnosti.

(Biscani.net)