Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Poslovni kompleks ukupne površine 63 714,92m2 nalazi se u užem dijelu Bihaća, na adresi Jablanska bb.

Kompleks se sastoji od izuzetno funkcionalnih, skladišno proizvodno – poslovnih prostora ukupne površine 22 811,77 m2, u sklopu kojih se nalazi poslovna zgrada površine 3357,87m2 sa kancelarijskim i drugim pratećim prostorijama od 13m2 do 60m2.

Sama gradnja poslovnog kompleksa je vođena ISO standardima, svi objekti su prilagođeni svim namjenama, sa pratećom dokumentacijom.

Vanjska infrastruktura je kompletno izgrađena, novim saobraćajnicama, drumskom i željezničkom infrastrukturom u krugu kompleksa, vanjskom rasvjetom, kanalizacionom i strujnom mrežom spojenom sa gradskom infrastrukturom, kao i sigurnosnim sistemima.

Nedaleko od poslovnog kompleksa se nalazi i lučki grad Rijeka u Hrvatskoj, a trenutno je u planu i izgradnja aerodroma u Bihaću.

Od velikog značaja za investicije je infrastruktura, povoljno područje i drugi faktori koje nudi naš poslovni kompleks kao i sam region.

Na osnovu onoga čime raspolažemo otvoreni smo za sve ponude potencijalnih investitora i kupaca, koji će prepoznati pozitivan rezultat i uspjeh svog investiranja i poslovanja. Samim time će doprinjeti jačanju društvene zajednice kao i samog makroekonomksog sistema u regionu.

Budući vlasnici mogu bez ikakvih poteškoća u planiranom vremenskom periodu započeti svoj posao.