Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Ocjenjivački sud “Večernjakova pečata” objavio je 150 imena i prezimena nominiranih za prestižnu nagradu “Osoba godine u BiH”.

U finalu nagrade koju 16.godinu za redom dodijeljuje Večernji list –bh.izdanje , među 150 kandidata našli su ljudi koji su ponos BiH, humanisti, te oni koji su napravili pothvat i ostvarili uspjeh u prošloj godini.

U oblasti politike za osobu godine kandidiran je i bihaćki gradonačelnik Šuhret Fazlić.

Kako se navodi u nominaciji, gradonačelnik Fazlić donio je niz pozitivnih odluka, među kojima se izdvaja smanjenje vlastite plate, borba protiv korupcije i stabilizacija gradskog budžeta.

Tko će dobiti Večernjakov pečat za 2016. godinu, odlučit će Ocjenjivački sud Večernjakova pečata, a u tome će uvelike pomoći prijedlozi čitatelja koji mogu kandidirati osobe za koje smatraju da su zaslužile ponijeti titulu “Osoba godine”.

Finale manifestacije održava se 18. maja ove godine u dvorani Hrvatskog doma “Herceg Stjepan Kosača” u Mostaru od 20.30 sati.

Večernjakov pečat prenosit će nekoliko televizijskih kuća iz zemlje i okruženja, a medijski partneri u projektu su BHRT i HRT.