Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

U vikendu pred nama – na rasporedu je završnica 33. izdanja Novogodišnjeg malonogometnog turnira „Bihać 2017/18“. Polufinalni parovi u seniorskoj konkurenciji su Autopraona Sajo – Ljutoč i PVC Džaja Autostil – MNK Clio.

Autopraona Sajo je predvođena Ćatićem i Zukanom, lakše od očekivanog u četvrtfinalu nadigrala ekipu Ćeha Inžinjering. Ogled je okončan rezultatom 5:2. Ljutoč je plasman među četiri najbolja tima obezbijedio trijumfom 7:1 protiv Sindikata policije USK.

U najzanimljivijem meču četvrtfinalne faze, MNK Clio je s 2:1 rezultatski nadvisio MNK Beton Pekara Ninaj. Odlučujući pogodak postigao je Muminović u samoj završnici utakmice.

U završnici ćemo gledati i aktuelnog pobjednika – ekipu PVC Džaja Autostil USKsport.ba. Halid Delić i društvo su još jednom demonstrirali zavidnu vještinu i uigranost. S čak 7:0 iz takmičenja su izbacili ekipu Muminović.

Subotnji program starta u 13 sati, a ljubitelji malog nogometa u gradu na Uni uživat će u polufinalnim ogledima – u svim konkurencijama (pretpionirskoj, pionirskoj, veteranskoj i seniorskoj). Finalni susreti na rasporedu su u nedjelju.

Raspored (subota od 13h)

Polufinale – pretpioniri:

FK Krajina Cazin – NK Metalac

NK Ćoralići – OFK Bihać MB Stars

Polufinale – pioniri:

NK Ćoralići – NK Eugen Kvaternik

ONŠ Bod – OFK Bihać Intermozaik

Polufinale – veterani:

Westal Čavkunović BP – MNK Bihać 1260

Boca Juniors Pizzeria Asa – Boca Juniors otpisani

Polufinale – seniori:

Autopraona Sajo – Ljutoč

PVC Džaja Autostil – MNK Clio

(USKsport.ba)