Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Od aprila ove godine, kad je počela sa radom apikomora Nuhanovića, u vlasništvu oca Husnije i sina Armina, bihaćku oazu zdravlja gdje su apiinhalacije besplatne, pohodilo je na stotine zadovoljnih korisnika. Jedan od njih je i Zijad Halilović, trener kik boksinga.

Za BH pčelar je ispričao kako se uz apikomore zaljubio u pčelarstvo te da na vlastitoj koži osjeća mnogobrojne zdravstvene blagodeti koje nudi ova bihaćka oaza zdravlja.

– Već duže vrijeme sam osjećao neke probleme vezano za sinuse i nakupljanje tog sekreta koji mi je poseban problem pričinjavao tokom sna. Čim sam saznao za apikomoru, odlazim na apiinhalacije. Poboljšanje osjećam odmah pa postajem redovni posjetilac. Apiinhalacije sam preporučio svim svojim poznanicima, rodbini, komšijama. Trenutno dovodim i svoje takmičare kako bi poboljšali plućni volumen i ojačali respiratorni sistem – priča Zijad.

– Zijad se uz apikomoru zaljubio u pčelarastvo. Kad smo vrcali med, on je došao da vidi kako se to radi, ostao je cijelo vrijeme sa nama. A u apikomori redovno čita BH pčelar, mi naime, tamo držimo sve primjerke časopisa. Inače, Zijad je u toku treninga morao koristiti i pumpice za alergijski bronhitis, ali, nakon apiinhalacija, trenira bez problema i ne koristi nikakve druge terapije – ispričali su ponosni vlasnici prvih komora zdravlja na području USK.